Tartós bérlethez tartozó szolgáltatások

A tartós bérlet olyan gépjármű finanszírozási forma, amelyben egy szakképzett, hozzáértő cég üzemelteti ügyfele járműveit, ellátva a beszerzéssel és az üzemeltetéssel kapcsolatos valamennyi feladatot:

1. gépkocsi vásárlás és értékesítésA Magyarországon működő gépjármű-importőrökkel kialakított együttműködésének megfelelően, olyan árengedményeket tud biztosítani ügyfelei számára, amelyeket, mint nagybani vásárló ér el. A céggel napi kapcsolatban lévő márkakereskedések együttműködése nyújt segítséget az ügyfelek által beszerezni kívánt gépjárművek kiválasztásában.

2. javítás és karbantartásA Bér-Elek Kft. szerződéses kapcsolatban áll a Magyarországon található gépjármű márkakereskedésekkel, így országos szinten tudja biztosítani ügyfelei részére a korrekt, gyors és készpénzkímélő szervizszolgáltatást.

3. gumiszolgáltatásSzerződött partnerek segítségével országos szinten biztosítja az Bér-Elek Kft. a lehető legkedvezőbb autógumi beszerzést, illetve biztosítja a gyors és szakszerű nyári/ téli váltást, valamint a lecserélt abroncsok nyilvántartását és szakszerű tárolását.

4. biztosítás és kárügyintézésA Bér-Elek Kft. saját, extra biztosítási díjcsomaggal rendelkezik, amely segítségével az ügyfelek garantáltan a piac egyik legkedvezőbb biztosítását kaphatják meg. A Bér-Elek Kft. intézi a kárügyintézést, felveszi a kapcsolatot a biztosítóval, megszervezi a kárfelvétel, javítás menetét.

5. vevőszolgálatMunkaidőben reggel 8 órától délután 5 óráig a Bér-Elek Kft. telefonos vevőszolgálata áll ügyfelei rendelkezésére. Intézi a gépkocsival kapcsolatos összes felmerült problémát és folyamatosan tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel. Munkaidő után szerződéses partner biztosítja a folyamatos készenlétet az ügyfelek segélyszolgálati ellátását.

6. 24 órás országúti segélyszolgálatA Bér-Elek Kft. szerződéses partnerén keresztül 24 órás felügyelettel biztosítja ügyfelei részére a folyamatos segélyszolgálatot, egy órán belüli megoldást biztosítva ügyfelei részére. Segélyszolgálat és autómentés Magyarországon és Európában út menti elakadás esetén.

7. készpénzkímélő üzemanyag ellátásA Bér-Elek Kft. ügyfelei részére, lehetőséget biztosít a Magyarországon komolyabb hálózattal rendelkező olajforgalmazó cégek által kibocsátott üzemanyagkártyákhoz, melyek segítségével készpénz felhasználása nélkül juthat – gyakran kedvezményes áron – üzemanyaghoz. Az időszaki elszámolások alapján a Bér-Elek Kft. továbbszámlázza ügyfelei részére az üzemanyag-felhasználást.

8. csereautó biztosításaOlyan ügyfelek részére biztosított ez a szolgáltatás, akiknek munkájuk ellátásához nélkülözhetetlen a gépkocsi. A szolgáltatás arra az időszakra vonatkozik, míg a kezelt autó szervizben vagy használaton kívül van.

9. hozom-viszem szolgáltatásAz elfoglalt ügyfelek részére biztosított szolgáltatás. A Bér-Elek Kft. egyedi felelősségbiztosítással rendelkező sofőröket biztosít az ügyfelek rendelkezésére, akik szervizbe, gumicserére viszik a gépkocsit.

10. mobil parkolási szolgáltatásParkolás mobiltelefonnal, hívással vagy sms küldésével Budapesten és Magyarország nagyvárosaiban.
A szerződéses partnerünkön keresztül.

11. jelentések, statisztikákAz olajtársaságoktól kapott üzemanyag-felhasználás, valamint az ügyféltől kapott futásteljesítmény adatok alapján pontos, autónkénti kimutatás készül, mely igény szerint kibővülhet a gépjárműre vonatkozó összes egyedi költség pontos kimutatásával is. Igény szerint bővíthető statisztikák elkészítésére van lehetőség.
Copyright © 2014. Bér-Elek Kft. Minden jog fenntartva.
United Kingdom gambling site click here